Hoe meer dan 20 mensen een beter leven kregen door stamcellen uit melktanden

In de afgelopen 10 jaar heeft BioEden meer dan 20 miljoen stamcellen opgeslagen uit melktanden. Inmiddels dienen ook de eerste mensen zich aan die de stamcellen daadwerkelijk kunnen gebruiken voor een behandeling. Eindelijk! Fantastische succesverhalen uit de echte wereld.

Stamcellen zijn een hot issue. Of het nu gaat om een ernstig zieke patiënt die een revolutionaire operatie ondergaat of een topsporter die zijn stamcellen gebruikt voor een behandeling. Stamcellen lijken dagelijkse kost op de wereldwijde nieuwsredacties.

Iedere aandacht voor stamcellen moedigen wij bij BioEden natuurlijk aan. Toch kan het frusterend zijn om al die verhalen te volgen als u of iemand in uw omgeving op dit moment moeten leven met een aandoening.

Tot voor kort waren negen van de tien verhalen die in de media verschenen afkomstig uit laboratoriumonderzoek, klinische proeven en uitzonderlijke behandelingen. Voor de meeste mensen lijkt daardoor een daadwerkelijke behandeling met stamcellen niet realistisch.

Maar de laatste jaren is er een absoluut keerpunt bereikt. Veel stamcel onderzoeken verkeren op dit moment in het laatste stadium en steeds meer behandelingen worden in de dagelijkse praktijk uitgevoerd. Luister hier bijvoorbeeld naar het verhaal van de levensreddende operatie van Willem in de uitzending van Radio 538.

Gebruik van stamcellen uit melktanden

Eindelijk kunnen nu ook de eerste mensen gebruik maken van de opgeslagen stamcellen uit melktanden in onze stamcellenbank.

De voorbeelden zijn nog schaars, maar niet minder indrukwekkend. Ze zijn samen met de onmiskenbare studies en resultaten van mesenchymale stamcellen de reden dat inmiddels al duizenden anderen de stamcellen van hun kinderen bij ons hebben opgeslagen.

We zijn dan ook ontzettend trots om binnen de 10 jaar van ons bestaan te kunnen melden dan inmiddels nu al 20 van onze leden,  variërend van 2 – 43 jaar, een behandeling hebben ondergaan met stamcellen uit melktanden die eerder bij BioEden zijn opgeslagen.  Behandelde condities zijn onder meer  type I en II diabetes, cerebrale parese, autisme, knieblessures en hazenlippen.

Hoewel het nog steeds een vroeg stadium is voor een volledige beoordeling zijn de resultaten ongelooflijk positief.  Veel patiënten ondervinden enorme verbeteringen en er zijn geen gevallen bekend  van bijwerkingen.

Meer weten over het opslaan van stamcellen uit de melktanden van uw kind? Download via onderstaande link ons gratis online informatiepakket.

Gratis Informatiepakket (PDF)

Lees nu waarom u de levensreddende stamcellen uit de melktanden van uw kind niet verloren mag laten gaan.

Diabetes

De meest significante resultaten worden op dit moment geboekt bij leden met diabetes. Bij een 28-jarig lid met diabetes, die een volledige behandeling kreeg, verdwenen grote blaren op zijn handpalmen. Daarnaast ervaart deze patiënt een verbetering van energieniveau en een vermindering van zijn insuline toediening.

Een ander lid is nu halverwege de behandeling en ervaart vergelijkbare resultaten. Later dit jaar zal diegene starten met het vervolg  van de stamcel behandeling tegen diabetes.

Autisme

Het is duidelijk dat Diabetes goed reageert op tandstamcellen, maar veruit de meest verbazingwekkend resultaten worden geboekt bij kinderen met autisme. Recent ontwikkelde stamceltherapieën bieden zijn een grote belofte voor de effectieve behandeling van autisme.

Verschillende leden zitten inmiddels in een innovatief behandelingstraject voor autisme met stamcellen. Zij bevindingen zich in verschillende stadia. Maar meerderheid rapporteert enorme verbeteringen, met name in communicatie en geheugen. Bij één geval sprak de patiënt voor de behandeling geen woord, nu heeft hij al een woordenschat van 15 woorden.

Behandeling met stamcellen uit melktanden

BioEden bestaat sinds 2006 en het opslaan van stamcellen uit melktanden is dus nog relatief nieuw en onbekend. De resultaten van deze 20 leden zijn echter zeer veel belovend. Ze zijn niet alleen het bewijs van de therapeutische capaciteit van de cellen, maar tonen ook de duurzaamheid van ons proces. Keer op keer slaagt BioEden er in om de stamcellen uit melktanden te extraheren, op te slaan en succesvol uit te geven voor behandeling. Volledig levensvatbaar voor direct gebruik.

Tot nu toe doen de opgeslagen stamcellen uit tanden dus exact waar ze voor bedoeld zijn. Geweldig nieuws voor onze leden, hun families en ook alle andere duizenden mensen die kunnen profiteren van dergelijke behandelingen. Met deze geweldige resultaten in het vroege stadia van de behandelingen is het bijna niet voor te stellen wat de opgeslagen stamcellen in de nabije toekomst voor onze leden kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd in het opslaan van de stamcellen uit de melktanden van uw zoon of dochter? Download onderstaand ons gratis online informatiepakket.

Gratis Informatiepakket (PDF)

Lees nu waarom u de levensreddende stamcellen uit de melktanden van uw kind niet verloren mag laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

001-tooth-zoom002-tooth-outline003-safe-box004-molecule005-placeholder006-x-rays007-microscope008-cardiogram009-heart010-test-tube011-dna012-syringe

Gratis Informatiepakket (PDF)

Lees nu waarom u de levensreddende stamcellen uit de melktanden van uw kind niet verloren mag laten gaan.

Uw Naam
Uw emailadres
Uw privacy is beschermd