Het bedrijf BioEden heeft een uitstekende trackrecord in haar commerciële activiteiten en wetenschappelijk onderzoek wereldwijd.

De raad van bestuur is verantwoordelijk voor de BioEden Groep welke opereert in meerdere landen, waaronder Nederland. Het team zorgt voor de naleving van de hoge kwaliteit en de hoogste normen voor commerciële en de wetenschappelijke ontwikkeling, om de beste service te bieden aan duizenden klanten die BioEden hebben gekozen voor het bewaren van waardevolle tandheelkundige stamcellen van hun kinderen.

Mark Hurley

President

Mark Hurley is CEO en Investeerder in vele gezondheidsbedrijven. De technologieën variëren van de ontwikkeling van geneesmiddel (kanker) tot de ontwikkeling van medische apparatuur, waaronder het insuline implantaat.

Tony Veverka

Group CEO
Tony Veverka was actief in veel hoge functies in de gezondheidszorg. Hij is nu verantwoordelijk voor de groei van BioEden wereldwijd.

Mike Byrom

Oprichter en Hoofd wetenschappelijk team
Mike Byrom is de oprichter van BioEden en doet al meer dan 15 jaar intensief onderzoek naar stamcellen aan de Oklahoma State University en Vanderbilt University Medical Center.

Geoff Orme

CFO
Geoff Orme heeft veel ervaring in de gezondheidszorg, farmaceutische industrie en in de milieu sector. Hij is nu de financieel directeur van BioEden.

Wetenschappelijke adviseurs

Professor John A. Hunt
Doctor in de Wetenschappen

Hoofd van het Centrum voor weefsel onderzoek in het Verenigd Koninkrijk (Centre for Tissue Engineering) en het Instituut voor veroudering en chronische ziekten (Institute of Ageing en Chronic Disease). Lid van de Raad van Commissarissen van speciale belangengroepen Analytical Biosciences aan de Royal Society of Chemistry.

Dr. Marc Saadia
Dr. Marc Saadia is tandarts en redacteur van het Journal of Clinical Pediatrische Dentistry. Voorzitter voor internationale evenementen. Hij heeft hij talloze onderscheidingen ontvangen en is co-auteur van twee boeken over tandheelkundige orthopedie.

Dr. Alan Boyd
Dr. Alan Boyd is emeritus hoogleraar aan de Faculteit Gezondheid en Dental Sciences (College van medische en tandheelkundige Wetenschappen), Universiteit van Birmingham Medical School.

Niet-uitvoerende bestuurders

Paul Gower
Hoofd van de investeringen
Paul Gower is de beheerder van het fonds Finance Yorkshire.

David Thomas
David Thomas is een business angel of een particuliere investeerder actief op het gebied van risicomanagement voor de verzekeringssector.

Andrew Worrall
Andrew Worrall is een business angel of een particuliere investeerder op het gebied van werving en selectie in technische sectoren.

001-tooth-zoom002-tooth-outline003-safe-box004-molecule005-placeholder006-x-rays007-microscope008-cardiogram009-heart010-test-tube011-dna012-syringe

Gratis Informatiepakket (PDF)

Lees nu waarom u de levensreddende stamcellen uit de melktanden van uw kind niet verloren mag laten gaan.

Uw Naam
Uw emailadres
Uw privacy is beschermd