Auto-immuunziekten behandeld met stamcellen

Stamcellen voor de behandeling van auto-immuunziekten

Er zijn verschillende vormen van auto-immuunziekten: lupus, reumatoïde artritis, multiple sclerose, auto-immuun gehoorverlies, spastische myelitis, het syndroom van Bechet.

De symptomen van auto-immuunziekten blijven vaak voor lange termijn en het resultaat is blijvende schade. Dr. Ra’s team toonde eerder de toepassing van de intraveneuze infusie van vet-afgeleide stamcellen bij de mens. Ze identificeerde de doeltreffendheid op ziekten zoals auto gehoorverlies, multiple sclerose, polymyositis, atopische dermatitis, en reumatoïde artritis. Patiënten die meerdere malen een stamcelinfusie ontvingen toonde geen nadelige effecten en bijwerkingen.

Bij auto-immuun gehoorverlies werd de patient haar eigen stamcellen toegediend. Haar gehoor herstelde (geschaald naar 15dB), terwijl ze niet reageerde op steroïden. Een multiple sclerose patiënt leed aan ernstige bijwerkingen van hoge doses steroïden en had moeite met lopen. De toestand van de patiënt is enorm verbeterd door het toedienen van stamcellen. Bovendien kon de patiënt haar benen bewegen met haar eigen spierkracht.

Andere auto-immuunziekten zoals multiple sclerose, atopische dermatitis, en reumatoïde artritis konden niet worden behandeld met bestaande geneesmiddelen. Echter, deze ziekten werden beheersbaar  door stamcelbehandeling.

Behandeling met stamcellen biedt vele voordelen

Onderzoekers blijven geavanceerde stamceltechnologie toepassen. De techniek is efficiënter en gemakkelijker voor patiënten omdat herhaalde stamcelinjecties mogelijk zijn. Dr. Jeong Chan Ra, voorzitter van RNL Stem Cell Technology Institute zegt, “Het feit waarop patiënten kunnen worden behandeld met hun eigen stamcellen is zeer de moeite waard voor mij.” Dr. Ra voegt toe: “We zijn op weg naar de medische toepassing voor de behandeling van vele auto-immuunziekten.

BioEden gebruikt een gepatenteerde toepassing voor het opslaan van stamcellen uit melktanden

Bron

Gratis Informatiepakket (PDF)

Lees nu waarom u de levensreddende stamcellen uit de melktanden van uw kind niet verloren mag laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

001-tooth-zoom002-tooth-outline003-safe-box004-molecule005-placeholder006-x-rays007-microscope008-cardiogram009-heart010-test-tube011-dna012-syringe

Gratis Informatiepakket (PDF)

Lees nu waarom u de levensreddende stamcellen uit de melktanden van uw kind niet verloren mag laten gaan.

Uw Naam
Uw emailadres
Uw privacy is beschermd